Servicii de gradinarit

Va doriti doar un gazon verde si proaspat pe care se pasiti cu bucurie descult? Ori o gradina in stil olandez unde sa va bucurati de frumusetea florilor si de prostetimea fructelor date in rod?

Sau poate doriti o gradina mai complexa cu flori imbietoare, sau o gradina cu plante vesnic verzi care sa nu implice o intretinere prea complicata? Ori poate doriti sa reamenajati in noul sezon vechea gradina?

Toate aceste alternative si altele propuse de dumneavoastra va stau la dispozitie.

Gazonare

Gazonare

Aspectul gradinii dumneavoastra este foarte important pentru noi, de aceea va garantam gazonul de ceam mai buna calitatea la cele mai inalte standarde europene

mai mult

Amenajare si intretinere gradini

Amenajare si intretinere gradini

Cine oare nu-si doreste o gradina minunata in care se poate bucura de parfumul florilor, de roadele sanatoase ale pomilor, de un gazon proaspat si mereu verde?

Sau poate va doriti doar sa reamenajati gradina in noul sezon in care sa doriti sa oferiti gradinii dumneavoastra un aer de proaspat si revigorare.


mai mult

Sisteme de irigatii

Sisteme de irigatii

Apa este elementul esential pentru a asigura viata plantelor dumneavoastra. Va putem oferi diverse alternative pornind de la un simplu furtun si un aspersor adaptat formei gradinii sau o instalatie semiautomatizata cu pop-urile pentru gazon sau una profesionala cu aspersoare si linii de picurare .

mai mult

Plantare, toaletare pomi si arbusti

Plantare, toaletare arbusti si pomi

Frumusetea unei gradini este data si de existenta pomilor fructiferi, a arbustilor ornamentali ori a gardurilor vii.

Armonia cromatica, starea de sanatate a gradinii cat si valorificarea fiecarei plante pentru a obtine maximul de efect face din gradina dumneavoastra un colt de Rai.

 

mai mult