Servicii

Asiguram integrarea firmei dumneavoastra in programul de supraveghere si combatere a insectelor si rozatoarelor, program impus de principalele documente normative care reglementeaza astfel de operatiuni :

  • Legea nr. 3/1978 privind asigurarea sanatatii publice;
  • Legea nr. 5/1982 privind protecția plantelor cultivate, pădurilor și regimul pesticidelor;
  • Ordinul Ministerului Sanatatii nr. 536/1997, care prevede efectuarea lucrarilor de dezinsectie de cate ori este nevoie, dar nu la un interval mai mare de 3 luni, iar deratizarea se va face la nevoie dar  nu la perioade mai mari de 6 luni, de preferat primavara si toamna.
  • Legea nr. 344/31.05.2002 privind stabilirea si sanctionarea contraventiilor la normele legale de igiena si sanatate publica: art. 11 - este contraventie si se sanctioneaza cu amenda, neefectuarea periodica, conform normelor de igiena, a dezinsectiei si deratizarii.

SERVICII DE GRADINARIT

Gradinarit

Fie ca e vorba de un simplu gazon pe care copiii sa alerge linistiti, de o gradina in stil rustic cu ceva pomi si arbusti fructiferi din care omul sa-si culeaga in majoritatea timpului fructe sanatoase, fie ca e vorba de o gradina complexa in care in permanenta este ceva inflorit, fie aveti deja o gradina dar doriti sa o reamenajati in noul sezon, fie de o gradina cu plante vesnic verzi care sa nu implice o intretinere prea complicata, toate aceste se pot realiza.

mai mult

DEZINSECTIE

Dezinsectie

Dezinsectia este actiunea de prevenire sau de combatere a artropodelor vectoare de germeni patogeni sau daunatoare pentru om si contribuie la realizarea mediului igienic al omului prin distrugerea sau indepartarea unor artropode direct suparatoare precum si la imbunatatirea activitatii agricole, de zootehnie si de conservare a bunurilor alimentare.

mai mult

DERATIZARE

Deratizare

Deratizarea reprezinta un complex de masuri aplicate de toti factorii interesati pentru reducerea substantiala a populatiei de soareci si sobolani si mentinerii acestora la un nivel numeric scazut.

mai mult

DEZINFECTIE

Dezinfectie

Dezinfectia este o metoda a igienei destinata in primul rand decontaminarii mediului de germeni patogeni, microbieni si inframicrobieni.

 

mai mult